Blog

Single article

De la  admin  On

Mancarea sanatoasa te face fericit

Stim cu totii beneficiile proteinelor animale in alimentatia omului, dar oare orice carne este sanatoasa atat pentru adulti dar mai ales pentru copii?

De ce suntem diferiti? Puii si curcanii nostri sunt crescuti intr- un regim lent si sanatos, acestia sunt gata de livrare in aproximativ 6 luni, in tot acest timp fiind hraniti cu un amestec de cereale: porumb, grau, seminte de floarea soarelui realizat la noi in gospodarie. In functie de varsta pasarile noastre mai primesc: lucerna, ovaz, mazare, orez pentru a le indeplini in totalitate nevoia de vitamine si minerale pentru a creste sanatos.

Alimentatia sanatoasa, aerul curat si regimul lent de crestere ofera pasarilor noastre savoarea si gustul de odinioara, si anume gustul consacrat pe care il stim cu totii de pe vremea bunicii.

Consultam in permanenta un medic veterinar care verifica starea de sanatate a inaripatelor, iar noi, investim in permanenta pentru a le oferi un mediu propice in care acestea sa se dezvolte armonios.

Astfel, coroborand toti acesti factori, ajunge la dumneavoastra un pui gustos, crescut intr-un mediu natural si sanatos, ca pe vremea bunicii.

Inscrie-te la Pui Hai Hui

La noi in gospodarie este forfota mare, lasa-ne adresa ta de email si te vom tine la curent cu ce fac puii hai hui :)

Ultimile noutati