Despre noi

Bine ati venit la ferma puilor hai hui

info box img

Povestea noastra

Aceasta este povestea noastră: doi veri ce au în comun o copilărie fericită în gospodăria bunicii, îndrăgostiți de vechile obiceiuri obștești și de gustul mâncării tradiționale, încearcă să readucă în actualul cotidian, o aromă din trecut, și anume gustul puiului de țară.

Noi, cei doi veri, dorim să transformăm experiența noastră, într-una deschisă publicului larg, așa că vă invităm să gustați din puii noștri de țară. Mai departe, lăsăm gustul să ne reprezinte munca.

info box img

De ce suntem diferiti

Creștem pui de țară în regim lent și sănătos, ca odinioară, pentru a le oferi și copiilor noștri o fărâmă din ce am trăit noi. Astfel, le oferim puilor o curte spațioasă la marginea satului Iazu, Slobozia, unde  pot zburda liberi și nestingheriți, și mâncare sănătoasă din Câmpia Bărăganului.

info box img

De ce sa alegeti Pui Hai Hui

Puii noștri beneficiază atât de o curte cât si de un adăpost generos unde se pot mișca în voie, sunt hrăniți doar cu cereale, amestecul fiind realizat in gospodărie, ca pe vremea bunicii.

Deși susținem tradiționalul în ceea ce privește hrana si condițiile de trai ale puilor noștri hai-hui, în gospodăria noastră sunt respectate și normele igienico- sanitare care ne asigură că vom aduce la ușa dumneavoastră un pui sănătos din toate punctele de vedere.

Inscrie-te la Pui Hai Hui

La noi in gospodarie este forfota mare, lasa-ne adresa ta de email si te vom tine la curent cu ce fac puii hai hui :)

Ultimile noutati