Blog

Single article

De la  admin  On

Brioșe aperitiv cu piept de pui și cașcaval

Brioșe aperitiv cu piept de pui și cașcaval

Astăzi vom gati o rețetă de brioșe mai puțin tradițională. Brioșe cu piept de pui și cașcaval, o gustare neobișnuit de apetisantă. Ingredientele delicate și simple pe care le-am utilizat vă vor ademeni cu aroma și gustul lor deosebit.

  • Puneți pieptul de pui la fiert cu o linguriță de sare. Când pieptul de pui este fiert și răcit, tăiați-l mărunt.
  • Într-un bol amestecați pieptul de pui tăiat cu cașcavalul dat prin răzătoare, făina, chefirul, ouăle, maioneza, pătrunjelul mărunțit și sarea. Amestecați bine întreaga compoziție.

brio2

brio3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ungeți tava specială pentru brioșe, cu untul topit.
  • Cu ajutorul unei linguri umpleți fiecare formă a tavei (12 bucăți).
  • Puneți la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C pentru 20 de minute.

 

brio4 brio5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: http://savuros.tv/recipe/briose-aperitiv-cu-piept-de-pui-si-cascaval-rapid-si-mega-delicios/

Inscrie-te la Pui Hai Hui

La noi in gospodarie este forfota mare, lasa-ne adresa ta de email si te vom tine la curent cu ce fac puii hai hui :)

Ultimile noutati