De la admin On
Brioșe aperitiv cu piept de pui și cașcaval
Brioșe aperitiv cu piept de pui și cașcaval
Astăzi vom gati o rețetă de brioșe mai puțin tradițională. Brioșe cu piept de pui și cașcaval, o gustare neobișnuit de apetisantă. Ingredientele delicate și simple pe care le-am utilizat vă vor ademeni cu aroma și gustul lor deosebit.
- Puneți pieptul de pui la fiert cu o linguriță de sare. Când pieptul de pui este fiert și răcit, tăiați-l mărunt.
- Într-un bol amestecați pieptul de pui tăiat cu cașcavalul dat prin răzătoare, făina, chefirul, ouăle, maioneza, pătrunjelul mărunțit și sarea. Amestecați bine întreaga compoziție.
- Ungeți tava specială pentru brioșe, cu untul topit.
- Cu ajutorul unei linguri umpleți fiecare formă a tavei (12 bucăți).
- Puneți la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C pentru 20 de minute.
Sursa: http://savuros.tv/recipe/briose-aperitiv-cu-piept-de-pui-si-cascaval-rapid-si-mega-delicios/
In: